Seneno mleko vrhunske kakovosti s certifikatom ekološko.

Ko govorimo o našem dobavitelju lahko rečemo samo to. Strast do ekološkega kmetovanja in trajnostnega načina življenja je vodila k pridelavi tega izjemnega mleka.

Krave se prehranjujejo izključno s senom, ki ga pridelujejo na ekološki kmetiji. To zagotavlja, da je mleko, ki ga proizvedejo, bogato z vitamini, minerali in drugimi hranili, ki so ključni za zdravje vašega telesa.

 

Seneno mleko Pouhn Cekar Škofja Loka

Predanost ekološkemu kmetovanju omogoča, da zagotavljajo seneno mleko najvišje kakovosti. Izdelki so certificirani ekološko, kar pomeni, da ne vsebujejo pesticidov, umetnih gnojil ali drugih kemikalij, ki bi lahko ogrozile okolje ali vaše zdravje. Poleg tega krave ne prejemajo zdravil, hormonov ali drugih dodatkov, ki se lahko nahajajo v krmi, kar zagotavlja, da je mleko popolnoma naravno.

 

Seneno mleko Pouhn Cekar Škofja Loka

Ekološko kmetovanje namreč zagotavlja, da izdelki niso le boljši za vas, temveč tudi boljši za planet. Z uporabo trajnostnih kmetijskih praks zmanjšujejo negativne vplive na okolje in ohranjamo kakovost našega okolja in naravnih virov za prihodnje generacije.

 

Seneno mleko Pouhn Cekar Škofja Loka

Ponudba senenega mleka je popolnoma naravna, brez dodanih sladkorjev ali drugih umetnih sestavin. Poleg tega je seneno mleko sveže in vedno dostopno našim strankam.

Če iščete naravno, okusno in hranljivo mleko, ki je tudi prijazno do okolja, potem je seneno mleko s certifikatom ekološko zagotovo prava izbira za vas.

Oglejte si našo ponudbo senenega mleka in se prepričajte sami!

Seneno mleko je znano po svojih mnogih prednostih.

Prvič, seno je naravna hrana za krave, ki ne vsebuje kemikalij in drugih dodatkov, ki se lahko nahajajo v krmi iz silaže ali koncentrirani krmi. To zagotavlja, da je mleko, ki ga proizvajajo krave, bolj naravno in bolj zdravo.

Drugič, seneno mleko vsebuje več hranil kot mleko, ki ga proizvajajo krave, ki se hranijo s koncentrirano krmo ali silažo. Seno je bogato z vlakninami, beljakovinami in energijo, kar prispeva k boljši kakovosti mleka. Poleg tega je seno tudi bogat vir omega-3 maščobnih kislin, ki so pomembne za zdravje srca. Ugodnejše je tudi razmerje med n-6 in n-3 maščobnimi kislinami. 

Tretjič, seneno mleko je odlično za ljudi, ki imajo težave z alergijami ali prebavili. Ker je seno naravno, ne vsebuje umetnih dodatkov, ki lahko povzročijo alergijske reakcije ali druge prebavne težave. 

 

Več informacij o senenem lahko preberete tukaj

Seneno mleko Pouhn Cekar Škofja Loka

Nam želite kaj sporočiti o ekološkem senenem mleku

Soglasje

Mnenja o senenem mleku:

Minka:
To mleko ima odličen okus, res se čuti, da je naravno in sveže.

anonimno
Zelo sem zadovoljen z nakupom senenega mleka v vaši trgovini, saj je bilo lepo zapakirano in sveže.

anonimno
Navdušen sem nad kakovostjo senenega mleka.

Bojan
Po dolgem času sem spet okusil pravo, domače mleko in sem resnično navdušen nad njegovim okusom!

anonimno
Je drugače! Zelo dobro!

anonimno
Kupila sem to mleko ker imam rada mleko pri zajtrku. Res okusno.